Бориспільський суд визнав трьох мешканців Київщини винними у скоєнні умисного вбивства. Подія трапилася у березні 2023 року в одному із сіл Бориспільського району.

Хронологія подій

У ході споживання алкоголю між одним із засуджених та потерпілим виникла сутичка, внаслідок якої потерпілий був декілька разів ударений сокирою по голові, втративши свідомість. Після цього чоловіки зв’язали руки та ноги потерпілого дротом, поклали його до візка і відвезли до озера, де скинули у воду. Суд встановив, що смерть настала від утоплення. Двом з осіб призначено покарання у виді 10 років позбавлення волі, третьому – 11 років.

Огляд судового рішення

Український суд визнав трьох мешканців Київщини винними у вчиненні умисного вбивства. За даними розслідування, проведеного в Бориспільському районі, у березні 2023 року тривала сутичка між засудженими та потерпілим під час споживання алкоголю, внаслідок якої останнього було побито сокирою і потім утоплено у водоймі. Суд вирішив призначити двом з винних 10 років ув’язнення, а третьому – 11 років за ґратами.