Нові майданчики для платного паркування у Львові

У Львові з’явилися нові майданчики для платного паркування. За інформацією Львівської міської ради, ці майданчики знаходяться на вулицях Озаркевича, Тершаковців, Гладишевського та Вільній, які входять до 3-ї зони паркування. Загалом їх кількість становить 88 паркомісць, у тому числі 10 для інвалідів.

Наприклад, майданчик на вулиці Озаркевича має 27 паркомісць, включаючи 3 для інвалідів. Термінали EasyPay для оплати готівкою розташовані на вулицях Городоцька, 50 та Листопадового Чину, 11 (магазин «Маркет»).

Майданчик на вулиці Тершаковців також має 27 паркомісць, з них 3 для інвалідів, а термінали EasyPay знаходяться на вулицях Пекарська, 33, К. Левицького, 37 та Тершаковців, 1.

Майданчик на вулиці Гладишевського пропонує 24 паркомісця, з них також 3 для інвалідів. Найближчий термінал EasyPay розміщений на вулиці І. Франка, 66.

Майданчик на вулиці Вільна має 10 паркомісць, включаючи 1 для інвалідів. Термінали EasyPay доступні на вулицях Шевченка, 12 та Клепарівська, 16.

Графік роботи парковок: понеділок-п’ятниця з 8:00 до 20:00. Тариф становить 10 гривень за годину відповідно до зональності.