Інцидент у школі Тарутинської громади

У регіональному відділі Національної поліції повідомили про інцидент, який стався в одній із шкіл Тарутинської громади. Лікарі районної лікарні сповістили правоохоронців про прибуття шестеро учнів, які потрапили в лікарню.

За попередніми даними, під час перерви в коридорі навчального закладу між двома ученицями 8 та 9 класів виник конфлікт, під час якого молодша дівчина розпиляла перцевий балончик у бік старшої.

У результаті розпилення газу, крім старшої учасниці суперечки, постраждали ще п’ятеро учнів 6, 7 та 9 класів, які знаходилися в коридорі. Першу допомогу дітям надала медсестра школи, після чого «швидка» доставила їх до районної лікарні. В поліції зазначають, що стан дітей задовільний.

Дії дитини кваліфікують як дрібне хуліганство, але оскільки вона не досягла віку, з якого настає адміністративна відповідальність за вчинене правопорушення, ювенальні поліцейські вирішуватимуть питання про покарання її матері.

Повне розслідування події

У соцмережах свідки повідомляють, що конфлікт стався в селі Петровськ-1. Відомо, що постраждалих доставлено до лікарні зі станом середньої тяжкості, як виявилося, вони отруїлися капсаїцином.